Anettes unikke hvidguldssmykker

Trænger dine gamle smykker og arveguld til en ny chance i rampelyset? Mange af os gemmer gamle smykker og arveguld, der aldrig ser dagens lys igen. Men tænk på potentialet – at omdanne disse skatte til noget unikt og betydningsfuldt!

Historien begyndte, da Anette tog kontakt til os med et ønske om at lave to hvidguldsvedhæng: et lille skønt hjerte og en smuk sommerfugl. Disse smykker skulle netop laves af noget arveguld og nogle smykker, der ikke længere blev brugt.

Designprocessen er noget af det som vi syntes er  mest spændende. Anette havde gjort sit hjemmearbejde og fundet billeder og skitser, der viste hendes visioner og på den baggrund  skabte vi disse designs, der kunne give de gamle smykker nyt liv.

Designbillede af sommerfugl.

Designbillede af hjerte.

Du kan også skabe dit eget unikke smykke. Hvad gemmer sig i dine smykkeskrin? Gamle skatte fortjener en ny chance. Giv dem liv igen ved at omdanne dem til tidløse mesterværker. Lad os skabe noget betagende og personligt sammen. Kontakt os i dag, og lad og  se om vi ikke kan lave noget spændende sammen.

Vi takker for opgaven og sender vores varmeste tanker til Anette og håber, at disse smykker vil pryde hendes smykke garderobe.

Lumos kors i sterling sølv

De færdige smykker.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *