Step 1.

Hvis du allerede har en ring der passer dig, er det nemmeste at downloade og udskrive vores størrelsesoversigt  og følg anvisningerne. Sørg for, at printeren er indstillet til at udskrive 100%.

Har du ikke har en ring i den rigtige størrelse, kan du bestille et ringmål eller følge step 2,3 og 4.

 

Ringmåler i plastik

Step 2.

Tag en ikke-elastisk snor eller en strimmel papir, der er ca. 160 mm langt og 3-6 mm bredt. Snor den rundt om din finger. Den skal passe, men ikke for stramt.

ringstørrelse
ringstørrelse

Step 3.

Markér punktet på snoren / papiret, hvor den overlapper og danner en cirkel.

Step 4.

Mål længden af ​​snoren / papiret fra startpunktet til mærket. I Danmark måles ringstørrelsen ud fra din fingers omkreds. Så hvis din finger er 56 mm i omkreds, er din ringstørrelse 56.

For at bestemme eller sammenligne din ringstørrelse i forhold til internationale standarder kan du anvende vores International size chart i mm eller tommer.

Hvis du er mellem 2 størrelser, skal du bestille den største størrelse. Sørg for, at din finger har en normal kroppstemperatur – fingrene kan krympe eller udvide sig, når de er kolde eller varme. Hvis din kno er meget større end tykkelsen på din finger, skal du tage to separate mål og vælge en størrelse midt imellem. Du skal have en ring, der passer over din kno, uden at være for løs så den drejer rundt.

ringstørrelse

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *