Valerias ørestikkere

Nordstjerne ørestikkere

Valeria havde forelsket sig i et sæt Nordstjerne ørestikkere, som hun gerne ville have lavet med sine egne materialer. I et sæt øreringe hun havde, sad et par meget smukke diamanter med affektionsværdi og desuden havde hun nogle guldsmykker, som hun ikke brugte mere. Resultatet blev disse utroligt smukke ørestikkere, som nu er blevet en perle i Valerias smykkeskrin.

Nordstjerne ring

Valeria viste os en tanzanite brilliant, somt hun tidligere havde fået af sin mor. Nu var tiden kommet til at få den brugt i en Nordstjerne ring, hvor den virkelig er kommet til sin ret.

Tanzanite er en ekstraordinær ædelsten. Den findes kun et sted i verden. Den har en blå farve indhyllet i et fint violet slør, men den skifter farve afhængigt af vinkel og lys.

Den blev opdaget i 1967 og blev meget entusiastisk fejret som – 20 århundredes ædelsten. Eksperterne troede ikke deres egne øjne da de så de første blå krystaller i minerne i det nordlige Tanzania.
2 år efter blev stenen af TIFANY under stor festivitas introduceret som 20 århundredes ædelsten og siden er efterspørgslen steget og steget.

 

Valerias ring

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *